Dit plan is niet door naar de stemfase

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet door de haalbaarheidscheck gekomen

Duurzaam ontmoetingscentrum

Door: Geanonimiseerd
February 8, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 27 mei 2020, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. De bibliotheek heeft al van de gemeente de opdracht gekregen om deze rol van ontmoetingscentrum op zich te nemen. Daarbij komen de aspecten als duurzaamheid, ontmoeten en het betrekken van jeugd aan de orde. De bibliotheek ontvangt daarvoor subsidie.

creëer een ontmoetingscentrum waarbij zowel ouderen als jongeren elkaar gaan ontmoeten en waar duurzaamheid centraal staat.

creëer een ontmoetingscentrum in het centrum van Alphen aan den Rijn waarbij zowel ouderen als jongeren elkaar gaan ontmoeten en waar duurzaamheid centraal staat. Producten uit het groene hart kunnen bijvoorbeeld worden samengebracht. Waar ruimte is om workshops te geven aan en door scholen over duurzaamheid. Eenzaamheid onder ouderen krijgt hierdoor ook terloops meer aandacht door ze erbij te betrekken. Jongeren kunnen een belangrijke rol vervullen hierin en een samenwerking met lagere/middelbare scholen en bedrijven uit Alphen aan den Rijn leidt tot succes in de opzet.


Argumenten

Argumenten voor

Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel