Dit plan is niet door naar de stemfase

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan heeft niet genoeg stemmen gekregen

Uitstraling Thorbeckeplein

Door: Geanonimiseerd
February 18, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 27 mei 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 positieve likes. Er waren echter al plannen om onder andere de vuilcontainers 'ondergronds te brengen', dit wordt in de nabije toekomst opgepakt.

Het Thorbeckeplein wordt ontsierd door lelijke afvalcontainers van de aan het plein gevestigde Horeca-zaken. Verbeter de uitstraling!

Het Thorbeckeplein is de laatste jaren veranderd van een troosteloos plein naar een verblijfsruimte met een aantrekkelijke uitstraling.
Het plein wordt echter ontsierd door afvalcontainers van aan het plein gevestigde Horeca-zaken. Lukraak geparkeerde fietsen zorgen voor een rommelig gezicht en beperkte toegankelijkheid van het plein.
Mijn voorstel is om de afvalcontainers af te schermen met groene beplanting zodat deze containers niet langer het (aan)gezicht van het plein verstoren.
Plaats ook fietsenrekken op/om het plein. Dit stimuleert fietsers (en brom/snorfietsers) hun rijwiel netjes op de gewenste plaatsen te parkeren.
Dit zorgt voor een prettiger en aantrekkelijker Thorbeckeplein!


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | March 2, 2020 11:21 AM

Het is erg jammer dat ondanks de gemaakte kosten (bomen, bankjes, fontein, mooie gevels nieuwbouw, gerestaureerd nutsgebouw ) het plein nog steeds lijkt op een willekeurige steeg. Afvalcontainers van de restaurants die geconcentreerd zijn op het aangezicht van het terras aan de voorkant. inderdaad fietsen die overal neergegooid worden. Dus juich ik aanpak hiervan met een passende oplossing toe.Geanonimiseerd | March 4, 2020 3:47 PM

Het uitzicht op het plein moet beter worden!Geanonimiseerd | April 9, 2020 9:59 PM

Niet zo snel aan gedacht. Maar ben het er wel mee eens dat het afdoet aan de sierlijkheid van het plein. Waar veel aandacht en financien naar toe is gegaan. Soort puntjes op de i die nog gedaan moeten worden.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel