Dit plan wordt uitgevoerd

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd

Afsluiten van de Groenstrook Paradijslaan

Door: Geanonimiseerd
February 22, 2020

Het maken van een afsluiting van het “gat” in de gevelwand van de Paradijslaan met leilinden en onderbeplanting in het gazon bij de school.

Het binnenkort te renoveren groen wordt aan de zijden van de PB-laan en Castellumstraat mooi afgesloten maar aan de Paradijslaan blijft het kaal en open. De mooie (historische) gevels van de Jozefzaal, kerk, gebouw Pancratius en appartementen eindigen met een  “gat” in de wand ter plaatse van de groenstrook. In de pauze van de school wordt op het grasveld gespeeld door de kinderen maar mist dan intimiteit en beslotenheid. Voor de ruim 400 kinderen van de school, met een veel te kleine speelplaats, is de ruimte van het grasveld een must. Gebruik van een 2x2 kleine doeltjes voor voetbal en hockey voorziet dan in een grote behoefte.


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | March 4, 2020 6:55 PM

Ik ben voor. Graag zou ik ook misschien iets van hekwerk (lage hekjes waar de kinderen tegen aan kunnen leunen of halfop kunnen zitten) om de velden willen zien, waardoor het er voor honden ook minder aantrekkelijk wordt om daar uitgelaten te worden dus ook minder hondenpoep op het gras (wordt namelijk geregeld niet opgeruimd en de kids dus lekker in de poep spelen) en waardoor de mensen minder snel ook met fietsen over het gras gaan. Doeltjes zeker een pro!!!!Geanonimiseerd | March 5, 2020 6:45 PM

Ik ben voor, want groen in het behoorlijk versteende centrum moeten we koesteren. Bomen erbij in de vorm van leilinden is een verrijking, die bovendien ook goed is voor het milieu [CO2] Dat de school het grasveld veel gebruikt is nu al een groot pluspunt en kan nog beter worden.
De herbestemmingsplannen uit 2008 waren al afgeserveerd en dat blijft heel terecht zo.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel