Dit plan is niet door naar de stemfase

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan heeft niet genoeg stemmen gekregen

TeleTalent: thuis met talent de straat op.

Door: Geanonimiseerd
February 25, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 27 mei 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 positieve likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 positieve likes halen om in aanmerking te komen voor een eerste haalbaarheidscheck. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemfase.

Door livestream burgers podiumuren bieden om hun talent op één/meerdere advertentieTV-schermen te tonen, te verdienen met vrijwilligerswerk.

Op het Rijnplein hangt een groot televisiescherm waarop advertenties van lokale bedrijven te zien zijn. In het plan kan podiumtijd voor en door burgers worden verdiend door het doen van vrijwilligerswerk of andere non-profit initiatieven. tijdens een podiumuur kunnen initiatiefnemers hun talent laten zien via een online livestream en kunnen zij chatten/praten met geïnteresseerden die hen kunnen bereiken d.m.v. hun mobiele telefoon (evt. tegen een kleine bijdrage). Een dergelijk plan zou meer stimulans kunnen betekenen voor vrijwilligerswerk in het algemeen, alsmede promotie van lokale kunstenaars/ambstbeoefenaars/ondernemers etc. ook draagt het plan bij aan sociale cohesie en  bewustwording.


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | February 25, 2020 7:11 PM

Strak plan. Doen we. Waar ging het ook alweer over?Argumenten tegen

Geanonimiseerd | February 25, 2020 7:11 PM

De persoon die het plan heeft geopperd heeft zelf een argument voor zitten bedenken. Niet professioneel.Login om verder te gaanCancel