Dit plan is niet door naar de stemfase

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan heeft niet genoeg stemmen gekregen

Thorbeckeplein écht een mooi plein

Door: Geanonimiseerd
March 2, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 27 mei 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 positieve likes. Er waren echter al plannen om onder andere de vuilcontainers 'ondergronds te brengen', dit wordt in de nabije toekomst opgepakt.

Het mooie ontwerp van het Thorbeckeplein wordt ontsierd door een hele wand met lelijke afvalcontainers van de restaurants. Dat moet anders!

Ik dien dit plan in namens de VvE's van De Tweeling, de Drieling en de Vierling (Hooftstraat  31-67). 
Wij vinden het Thorbeckeplein mooi, maar er zit 1 grote misser in. De drie restaurants hebben hun "achterkant" aan het Thorbeckeplein. Dat was o.i. onnodig, 2  voorkanten met terrassen kan prima.... maar dat is te laat. De grootste misser kan wel worden hersteld: de afvalcontainers van deze restaurants staan, op het plein. Dat verknoeit de aanblik en verstoort het prettig verblijven daar. Ons was beloofd bij de bouw dat de containers ondergronds of binnen zouden komen. Niet gebeurd.  Ons plan is nu om de containers een betere plek te geven, zodat we een écht mooi plein krijgen! 


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | March 2, 2020 11:32 AM

Het is erg jammer dat ondanks de gemaakte kosten (bomen, bankjes, fontein, mooie gevels nieuwbouw, gerestaureerd nutsgebouw ) het plein nog steeds lijkt op een willekeurige steeg. Afvalcontainers van de restaurants die geconcentreerd zijn op het aangezicht van het terras aan de voorkant. Fietsen die overal neergegooid worden (Zeker op vrijdagavond). Dus juich ik aanpak hiervan met een passende oplossing toe.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel