Dit plan is niet door naar de stemfase

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan heeft niet genoeg stemmen gekregen

De Gouden van Alphen (werktitel)

Door: Geanonimiseerd
March 7, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 27 mei 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 positieve likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 positieve likes halen om in aanmerking te komen voor een eerste haalbaarheidscheck. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemfase.

een duurzame en artistieke beloning voor bewoners initiatieven die de buurt schoner, duurzamer en leefbaarder maken!

Een handgemaakte tegel met bronzen plaquette met logo Alphen aan de Rijn en titel tegel (de Gulden van Alphen, Alphens Goud) die wordt in gestraat in de straat of buurt waar bewoners zorg dragen voor een prettige, schone, mooie, veilige en gezamenlijke omgeving! Naast een Gouden van Alphen krijgen initiatief nemers ook een geldbedrag om hun plan te realiseren. De buurtmoestuin, de avontuurlijke speeltuin, de maandelijkse straat veeg dag, het buurt feest; allerlei initiatieven waarbij de bewoners samen de buurt verbeteren doen mee!
 
De gemeente Alphen begeleidt als beheerder van het project de aanvragen, toekenningen en instratingen.
 


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | March 7, 2020 7:49 PM

Heel leuk idee! Ik zou onze straat direct nomineren ;). Het is zo leuk om in een actieve en sociale buurt te wonen. Met een kleine inspanning kun je samen zo veel leuks bereiken. Beter een goede buur....Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel