Dit plan is niet door naar de stemfase

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet door de haalbaarheidscheck gekomen

Groenere en nettere Hooftstraat

Door: Geanonimiseerd
March 13, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 27 mei 2020, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. In de bodem zijn veel kabels en leidingen aanwezig, waardoor het niet mogelijk is bomen te planten. Het verzoek om hanging baskets was al eerder gedaan, dit wordt ook uitgevoerd. Er wordt daarnaast een aparte actie uitgevoerd op de ontbrekende fietsenrekken en ook wordt een extra lantarenpaal geplaatst.

Opknapbeurt voor deel Hooftstraat tussen Blijenbergstraat en WMC Regtstraat, voor groen, duurzaam, fietsenrekken en voor de bestrating

Graag aandacht en een opknapbeurt voor dit gedeelte van de straat, voor groen, duurzaam, fietsenrekken en voor de bestrating. Het stuk ter hoogte van de Bloemstraat is erg stenig. Wij wensen hier meer groen, nette fietsenrekken naast café Ciao en graag perken of bomen. Zijn er verkeersvertragende opties voor dit stuk straat? Dit straatje is eigenlijk te smal en te klein voor het intensieve gebruik met autoverkeer. Hangende bloembakken zijn van harte welkom, ook op de eerste lantaarnpaal hoek Bloemstraat/Hooftstraat.


Argumenten

Argumenten voor

Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Geanonimiseerd | March 16, 2020 2:24 PM

Ik ben er zeker niet op tegen!Login om verder te gaanCancel